jueves, 2 de febrero de 2012

Reflexió de la classe magistral: Web 2.0

La Web 2.0 té tres principals aplicacions: les aplicacions online, les eines de publicació i la gestió de la informació. Dins de les aplicacions online trobem aplicacions com els fulls de càlcul, les bases de dades, el calendari i el processador de textos. D’altra banda, dins de les eines de publicació, trobem aplicacions com el blog, mapes conceptuals, la webquest i la wikipèdia. I per últim dins de la gestió de la informació, trobem aplicacions com els indicadors de contingut, els marcadors socials, les pàgines d’inici i el mashup.
Per tant, podem veure que la Web 2.0 és una eina important de cara al futur, ja que  les seves qualitats i capacitats de crear, difondre i actualitzar la informació són molt elevades.
La Web 2.0 a més de la seva originalitat es caracteritza per una potencialitat comunicativa i potencialitat dels recursos didàctics. A més d’això fomenta la iniciativa i l’auto -aprenentatge.
Penso per tant, que la Web 2.0 és i serà molt important de cara al futur, ja que és una eina molt interessant no només per estudiants sinó per a qualsevol persona.

2 comentarios:

  1. Respuestas
    1. Además de otras cosas también comentamos la web 2.0, a lo largo de la magistral escuché que hacia comentarios sobre la web, por eso he hecho una reflexión de la magistral (la entrada anterior) y una reflexión sobre la web 2.0.
      Si esta mal elimino la entrada.
      Gracias.

      Eliminar