domingo, 13 de mayo de 2012

Web 2.0


A l’hora de cercar informació sobre la Web 2.0, he trobat molt interessant aquesta pàgina web: http://www.maestrosdelweb.com/editorial/web2/. Per tant, m’agradaria comentar-la  i, a més, donar la meva opinió, sobre la Web 2.0.

Com a opinió personal, entre l’article i el que jo penso, trobo que la web 2.0 ha estat un avançament tecnològic, però a més personal, ja que a partir d’aquesta web, podem trobar gran diversitat d’informació per a contrastar, però a més se’ns permet una interacció amb aquest medi, i un desenvolupament i innovació envers aquest nou món de la Web 2.0.    

Nosaltres a classe, fent referència a la Web 2.0 hem utilitzat programes com la Wiki, Wikipèdia, i el blog, entre d’altres. Gràcies a aquestes aplicacions, hem pogut dur a terme diferents treballs per a l’assignatura de TIC, aquests treballs els hem pogut realitzar en grups, com les wikis, o a nivell individual, com el blog. Però han estat aplicacions senzilles d’utilitzar, i que ens han permès treballar d’una manera fàcil i interessant.

Personalment, crec que el món avança ràpidament envers temes com la tecnologia, per tant, nosaltres hem d’avançar també a nivell personal, i implicar-nos en aquesta Web 2.0, que ens permetrà cercar molta informació, a més de crear espais personals, els quals podem utilitzar per dur a terme diferents treballs, per la nostra vida quotidiana, o simplement per gaudir d’un nou món a nivell d’Internet. Hem d’anar avançant, i crear noves pàgines, programes i aplicacions, i fer-ne un ús adequat d’aquesta Web 2.0, que no hem de deixar escapar ni a nivell acadèmic, ni personal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario