jueves, 9 de febrero de 2012

Llenguatge Audiovisual: Anunci

Un dels anuncis que més m’ha agradat de tots els que he vist, ha estat “Estás aqui para ser feliz” de Coca-cola. L’anunci té una durada d’un minut i 32 segons. El llenguatge utilitzat en l’anunci és audiovisual, és a dir, es combinen imatges, vídeos i sons.

Dins dels components bàsics, trobem components visuals com els protagonistes de l’anunci (un home gran, i una nena que acaba de néixer). També apareixen personatges com la família de l’home i de la nena. Altres elements visuals són el logotip coca-cola, les ampolles d’aquesta marca, i una màquina que et dona ampolles coca-cola. Fent referència als elements auditius trobem la cançó que sona de fons al llarg de tot l’anunci a més del que diu el protagonista.

D’altra banda dins dels components sintàctics, trobem que els plans que s’utilitzen són el gran primer pla, el pla general i el primer pla. Apareixen diferents colors que solen ser més obscurs per tal de que destaqui el vermell de la coca-cola. L’anunci presenta una continuïtat, ja que s’explica que es reuneix a l’home més gran d’edat i el nadó més petit. El ritme de l’anunci és intermig, és a dir, no és molt ràpid ni massa lent per tal de facilitar l’apreciació de les imatges i que es pugui escoltar el que ens diu l’home.

Per últim, trobem un recurs estilístics com la comparació, ja que es veu la figura de l’home gran i la de la nena que acaba de néixer, com per exemple la mida de les mans.
Penso que el missatge de l’anunci és molt i molt important, i crec que hem de tenir en compte que hem de viure la vida, que ens hem de preocupar per tot allò que realment té importància. I sobre tot valorar molt la vida, perquè amb el temps t’adones que la vida passa molt ràpid i que l’hem d’aprofitar i ser feliços.

No hay comentarios:

Publicar un comentario